Ik ben gestart met deze community omdat ik al meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven werk en erachter kwam dat we drijven op externe prikkels, zoals prestaties, KPI’s en efficiëntie, maar weinig tijd besteden aan kijken wat er echt nodig is. We handelen vanuit angst, wegen risico’s af en vergeten te vertrouwen. Het resultaat is problematisch, zowel voor de maatschappij als voor onze aarde.

Ik kwam er ook achter hoe bepalend individuen zijn in dit systeem. En daarmee groeide mijn overtuiging dat als we werken aan vertrouwen in onszelf, lekkerder in ons vel zitten en onze visie de wereld inbrengen, je echt het verschil kan maken en anderen kan inspireren om hetzelfde te doen.

Vanuit die droom startte ik deze community, een plek waar ik je uitnodig om te ontdekken, te “ontleren” en te claimen wat van jou is. Doe het niet alleen, maar doe dat samen met vrouwen die kunnen luisteren zonder oordeel. Want ik weet hoe spannend het kan zijn om jouw diepste zelf te delen in een wereld vol oordelen. Om te luisteren naar dat stille stemmetje van binnen en daarop te reageren. Maar geloof me; jouw verhaal helpt anderen. 

liefs, Nina

Stay tuned

Want inmiddels is dit niet alleen maar mijn community, maar doe ik dit samen met Wendy. Binnenkort volgt een update!

Kennis wordt pas wijsheid als je het zelf hebt doorvoeld en ervaren.