Verbinding met jezelf en de natuur

De ultieme manier om te verbinden met jezelf en de natuur? Wij deden dat op een eiland midden op de Vinkeveense plassen; met elkaar, met de natuur (en de volle maan) en met een prachtig programma.
verbinding met de natuur

Afgelopen zaterdag hebben Sarah (van Beautybewust) en ik samen een heel mooi event georganiseerd. Afgelopen lente hadden we tijdens het suppen op de Vinkeveense Plassen opeens een te gek plan; Laten we ons. met een aantal vrouwen, een avond helemaal terugtrekken op een eiland. Een stap terug uit het dagelijkse leven en in verbinding met onszelf, elkaar en de natuur.

Zo gezegd, zo gedaan: op een eiland midden op de Vinkeveense Plassen organiseerden we afgelopen zaterdag avond een event. In een paar uur hebben we weer verbinding gemaakt met onszelf, met elkaar en met de natuur. Van diep naar binnen keren tijdens de ademhaling sessie, achterlaten wat we niet meer nodig hadden door boodschappen in het vuur te gooien en dansen en zwemmen terwijl de maan onze grootste bron van licht was – het was te gek!

De reacties die we afgelopen week hebben gekregen waren heel bijzonder. Wat we vooral veel hebben terug gehoord is dat mensen niet alleen de avond zelf heel mooi vonden, maar dat het rustige gevoel ook de rest van de week bleef doorwerken. Alsof alles opeens vanzelf gaat.

Dit is ook mijn eigen ervaring als het gaat over verbinding maken met jezelf en met je lichaam. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens naar de methode die ik gebruik om meer bewust leiderschap te laten ontstaan.

En zo zag dat er uit:

We organiseren een vergelijkbaar event in het voorjaar, wil je er bij zijn? Stuur mij dan een berichtje op 06-18729069, dan zet ik je op de wachtlijst. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, waarin je op de hoogte gehouden wordt over alle events!

Share:

Laatste berichten

Leven met een hoofdletter L

Over leven met een hoofdletter L

Van de onderkant van mijn voeten tot aan het topje van mijn hoofd, daar besta ik. Alles wat ik nu ben, op dit moment is daar. Het was een lange reis om hier te komen. Ik leefde in het verleden, in de toekomst, maar zelden in het nu.

Controle

Etiquette & controle

Controle verliezen lijkt het allerergste wat ons kan overkomen. Maar zijn we niet compleet doorgeslagen in onze hang naar controle? Op maatschappelijk vlak, in de vorm van eindeloze regels, controle en handhaving. Maar ook persoonlijk. Het niet weten is geen optie meer. We willen het zo snel mogelijk oplossen en de controle terugpakken. Want dan is het ongemak weg. Controle lijkt een strategie om weg te lopen en te bagatelliseren dat we het misschien op onze manier willen doen. Voor mij was het antigif om te beginnen met meer vragen te stellen. Want regels zouden er moeten zijn om een systeem waarin jij gelooft te ondersteunen. Een persoonlijk verhaal over de afgelopen jaren.

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: