Verbinding met jezelf en de natuur

De ultieme manier om te verbinden met jezelf en de natuur? Wij deden dat op een eiland midden op de Vinkeveense plassen; met elkaar, met de natuur (en de volle maan) en met een prachtig programma.
verbinding met de natuur

Afgelopen zaterdag hebben Sarah (van Beautybewust) en ik samen een heel mooi event georganiseerd. Afgelopen lente hadden we tijdens het suppen op de Vinkeveense Plassen opeens een te gek plan; Laten we ons. met een aantal vrouwen, een avond helemaal terugtrekken op een eiland. Een stap terug uit het dagelijkse leven en in verbinding met onszelf, elkaar en de natuur.

Zo gezegd, zo gedaan: op een eiland midden op de Vinkeveense Plassen organiseerden we afgelopen zaterdag avond een event. In een paar uur hebben we weer verbinding gemaakt met onszelf, met elkaar en met de natuur. Van diep naar binnen keren tijdens de ademhaling sessie, achterlaten wat we niet meer nodig hadden door boodschappen in het vuur te gooien en dansen en zwemmen terwijl de maan onze grootste bron van licht was – het was te gek!

De reacties die we afgelopen week hebben gekregen waren heel bijzonder. Wat we vooral veel hebben terug gehoord is dat mensen niet alleen de avond zelf heel mooi vonden, maar dat het rustige gevoel ook de rest van de week bleef doorwerken. Alsof alles opeens vanzelf gaat.

Dit is ook mijn eigen ervaring als het gaat over verbinding maken met jezelf en met je lichaam. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens naar de methode die ik gebruik om meer bewust leiderschap te laten ontstaan.

En zo zag dat er uit:

We organiseren een vergelijkbaar event in het voorjaar, wil je er bij zijn? Stuur mij dan een berichtje op 06-18729069, dan zet ik je op de wachtlijst. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, waarin je op de hoogte gehouden wordt over alle events!

Share:

Laatste berichten

Balans tussen contrasten | Interview met Magdalena Matei

Als we haar vragen voor de podcast zegt ze ja, omdat ze het ziet als een moment van reflectie. Ze heeft zichzelf in haar leven vaak genoeg opnieuw moeten uitvinden. Geboren in Roemenië heeft ze op haar 18e al twee levens achter de rug; voor en na de val van het communisme. Eenmaal in Nederland moet ze eerst werken voordat ze aan haar studie kan beginnen en ook haar werkende leven ziet er gevarieerd uit, van consultant tot een eigen onderneming naar werken voor een stichting. Wendy en ik willen haar graag spreken over de waarde van dingen, die niet altijd in geld uit te drukken is. Maar uiteindelijk wordt het een gesprek dat gaat over geluk hebben en opzoeken, jezelf steeds opnieuw uitvinden en hoe je dat doet, en over het belang van community’s. Een prachtig gesprek met Magdalena Matei.

Podcast over het anders doen

Heb je een miljoen nodig om waarde toe te voegen?

In deze aflevering spreken Wendy en Nina over wat succes eigenlijk is. Want gaat dat alleen maar over geld? We vragen ons af of het ook anders kan (ja), wat je zou doen met een miljoen en of je dat miljoen ook daadwerkelijk nodig hebt om het anders te gaan doen. Spoiler: nee natuurlijk niet, maar hoe dan wel?

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: