Verbinding met jezelf en de natuur

De ultieme manier om te verbinden met jezelf en de natuur? Wij deden dat op een eiland midden op de Vinkeveense plassen; met elkaar, met de natuur (en de volle maan) en met een prachtig programma.
verbinding met de natuur

Afgelopen zaterdag hebben Sarah (van Beautybewust) en ik samen een heel mooi event georganiseerd. Afgelopen lente hadden we tijdens het suppen op de Vinkeveense Plassen opeens een te gek plan; Laten we ons. met een aantal vrouwen, een avond helemaal terugtrekken op een eiland. Een stap terug uit het dagelijkse leven en in verbinding met onszelf, elkaar en de natuur.

Zo gezegd, zo gedaan: op een eiland midden op de Vinkeveense Plassen organiseerden we afgelopen zaterdag avond een event. In een paar uur hebben we weer verbinding gemaakt met onszelf, met elkaar en met de natuur. Van diep naar binnen keren tijdens de ademhaling sessie, achterlaten wat we niet meer nodig hadden door boodschappen in het vuur te gooien en dansen en zwemmen terwijl de maan onze grootste bron van licht was – het was te gek!

De reacties die we afgelopen week hebben gekregen waren heel bijzonder. Wat we vooral veel hebben terug gehoord is dat mensen niet alleen de avond zelf heel mooi vonden, maar dat het rustige gevoel ook de rest van de week bleef doorwerken. Alsof alles opeens vanzelf gaat.

Dit is ook mijn eigen ervaring als het gaat over verbinding maken met jezelf en met je lichaam. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens naar de methode die ik gebruik om meer bewust leiderschap te laten ontstaan.

En zo zag dat er uit:

We organiseren een vergelijkbaar event in het voorjaar, wil je er bij zijn? Stuur mij dan een berichtje op 06-18729069, dan zet ik je op de wachtlijst. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, waarin je op de hoogte gehouden wordt over alle events!

Share:

Laatste berichten

Intuïtie bij lastige keuzes

Intuïtie bij het maken van lastige keuzes

“Een keuze hoeft niet perfect te zijn, perfectie bestaat niet. Maar de keuze die je maakt, de stap die je vooruit zet, leidt weer tot nieuwe mogelijkheden. Ook al stap je een keer mis, juist omdat je het gedaan hebt, krijg je weer een nieuw perspectief. Ik denk dat dat de grootste winst is die het maken van die stap oplevert.” – Wendy

Drie breinen

Over echt bij jezelf blijven: hoe werkt het met jouw drie breinen?

We vinden het lastig om bij onszelf te blijven, omdat we leven in een maatschappij waarin externe validatie zo ontzettend belangrijk is geworden. En daar is op zich niets mis mee, als we maar niet vergeten dat we OOK nog een ervaring hebben in ons eigen lichaam. We horen zo vaak dat gevoelens minder belangrijk zijn dat argumenten. Maar gevoelens kunnen soms enorm belangrijk zijn, omdat ze invloed hebben op hoe jouw brein werkt en kleur geven aan jouw perceptie op de wereld. In deze aflevering vertel ik je precies hoe dit zit!

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: