Het empowervrouw programma

Jouw uitnodiging, als je klaar bent om vanuit een nieuw perspectief te leven

Als die innerlijke stem ons roept, reageren we dan? Iets in ons wil wel. Maar iets wil nog niet.

Want het schuurt. Aan de ene kant doe je dat wat van je verwacht wordt. Niet alleen de maatschappij vraagt het van je, je vraagt het ook van jezelf. Omdat het nou eenmaal zo moet, zo hoort. 

Aan de andere kant voel jij dat er een verschil is tussen deelnemen aan jouw leven en daadwerkelijk leven. 

Wat nou als jij je voluit kan uitdrukken zoals je bent, op een manier die niet alleen jou laat opbloeien, maar ook op een manier die inspireert en impact heeft op jouw familie, je partner, je kinderen en jouw omgeving?

want daar waar het empathische hart en een intelligent hoofdbrein elkaar ontmoeten ligt de sleutel tot bewust leiderschap.

want Daar waar het empathische hart en een intelligent hoofdbrein elkaar ontmoeten ligt de sleutel tot bewust leiderschap.

Laat het beginnen bij jou… Pel alle laagjes af. Spreek je uit zodat anderen je kunnen horen.  Spreek je uit zodat jij jezelf kan horen. Sluit je ogen en voel je buik, je hart en je hoofd.  En voel: jij bent de verandering. Samen zijn wij de verandering.

Samen met een klein groepje vrouwen doorloop je het programma. En dat is best spannend, om jouw reis te delen met andere vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de vrouwen zich nerveus en wantrouwig voelt in het bijzijn van andere vrouwen. En dat is ook niet zo vreemd als je kijkt naar de geschiedenis van de vrouw.

Maar we mogen comfortabel worden met elkaar, aanmoedigend en supportive richting andere vrouwen. Het is tijd om elkaar te inspireren. 

En ergens weet jij ook wel dat er niets zo motiverend werkt als een supportgroep. De reden dat ik intakegesprekken voer is omdat ik wil weten of jij binnen de community past. Ik zorg dat jij je thuis voelt. Want we creëren een groep van gelijkgestemden, wat niet perse gelijkdenkenden betekent. Iedereen doet het anders, en dit is jouw kans om je perspectief uit te breiden.

Het moment dat je uitwisselt vanuit een open hart, is het moment dat je begint met het uitdragen van jouw kracht.​

In mijn ervaring is een 1-1 traject geweldig als je gericht wilt werken aan een probleem. Maar als je meer wilt; dieper, bruisender, meer verbinding en synergie – dan is dit programma voor jou. De stralende levendigheid van de groep laat jou opbloeien. Door steun aan te trekken intensiveer jij jouw kracht. We werken samen en vinden co-creatie.

“Dit programma is echt een aanrader voor vrouwen die geloven dat je regie over je eigen leven en dat je daarvoor af en toe eens buiten de gebaande paden kan kijken. Vrouwen die, net als ikzelf, op zoek zijn naar inspiratie van andere vrouwen en prikkelende inhoud."

Meer verbinding

Ontdek hoe je toegang hebt tot jouw drie breinen en hoe je (meetbaar) dichterbij jouw kern komt. Want bewuste emoties zijn magische emoties. Deze magie van emoties wordt versterkt door de magie van woorden, gedachten en acties om ruimte te maken voor jouw persoonlijke en individuele expressie tot leven te laten komen. Als je jouw gevoel kan integreren worden jouw gedachten, gevoelens en lichaam één. Je verliest niet wat je tot nu toe hebt opgebouwd, maar maakt het echter, beter, en meer ‘jou’. Zo voel je je (weer) helemaal jezelf.

Meer intuïtie

Wees jezelf. Op het moment dat je jouw bigger picture minder helder voor jezelf hebt, dan kan je een leegte voelen of naar iets op zoek zijn, waarvan je niet helemaal weet waar je nou naar op zoek bent. Dus wat is jouw verhaal? We kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je drijfveren zijn. We kijken naar jouw overtuigingen en patronen en hoe deze zijn ontstaan. Zo doorbreek je jouw innerlijke glazen plafond. Je ontdekt jouw relatie met het mannelijke en het vrouwelijke tot nu toe, en begint met cultiveren van jouw vrouwelijke talenten. Want het gaat niet om wat te verwachtingen zijn van de buitenwereld, het gaat om jouw waarheid. Zodat je weer op jezelf kan vertrouwen, op jouw intuïtie en op jouw analytische vermogens. Zo blijf jij bij jezelf.

Meer Inspiratie

Word geïnspireerd en inspireer anderen. Nu jij (opnieuw) toegang hebt tot jouw intuïtie heb je plotseling weer toegang tot die eindeloze bron van creativiteit en ideeën. We gaan aan de slag met jouw passie en kijken naar jouw unieke manier van zelfexpressie. En tegelijk ben je onderdeel van een community waar we elkaar versterken. De bruisende synergie van de groep zorgt ervoor dat jouw ideeën vlam vatten.

Meer energie

Het begint bij jou: jij bent de verandering. Nu je weet wat je wilt ontstaat de energie die hoort bij flow. En opeens ontstaat er overvloed in de vorm van een continue stroom van creatieve mogelijkheden. We gaan aan de slag met het in de wereld zetten van jouw idee, zodat jij jouw dromen waar kan maken. De blokkades op samenwerking en co-creatie zijn verdwenen, we laten niet alleen onszelf schijnen, maar ook anderen. De potentie is eindeloos.

Laten we een call inplannen om te kijken of jij een match bent met mij en met de groep.

Wat eerst een smeulend vuurtje was, groeide bij elke ontmoeting.

Elk uitdagend gesprek, elke keer dat ze haar waarheid sprak en haar ideeën geboren liet worden brandde het feller.

De synergie van samen was zo hartverwarmend dat de eindeloze potentie werkelijkheid werd.