Als een lopend vuurtje...

We kennen de handleiding van ons leven die lang geleden voor ons is geschreven, we weten hoe we moeten praten, hoe we ons moeten gedragen en hoe we eruit zouden moeten zien.

Een onverwacht perspectief: Wat nou als we het anders doen?

Ik nodig je uit om de reis te maken van het gevoel dat we onszelf moeten bewijzen, naar van nature recht hebben op een stoel aan de tafel. 

MIJN FAVORIETEN

PODCAST

Als een lopend vuurtje...

In deze podcast neem ik je mee in de wonderlijke wereld van jouw intuïtie, zonder daarbij je hoofd te verliezen. Ik neem je mee in hoe jouw gedachten, emoties en lichaam met elkaar verbonden zijn en hoe je deze kennis praktisch kan inzetten. Ik ben Nina en elke aflevering beantwoord ik een vraag, alleen of met hulp van andere inspirerende vrouwen. We praten over wetenschap, maar ook over oude wijsheid. En misschien wel het allerbelangrijkste, we delen onze eigen ervaring en real-life voorbeelden. Zodat onze verhalen zich verspreiden als een lopend vuurtje.

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter:

PER ONDERWERP

en wie ben ik?

Hi, ik ben Nina!

Community bouwer en groepstrainer. Business babe en consultant. Eventspreker en verbinder. Moeder en dromer. Creatieveling en zuurdesem broodbakker. Wetenschap nerdo en intuïtieveling. En het allerliefste laat ik jouw ideeën tot leven komen.

 

liefs, Nina