Bij BeautyBewust over ADD

“Ik dacht: mensen doen maar gewoon. Ze staan op, ze poetsen hun tanden, ze staan in de file staan, gaan op kantoor zitten, komen thuis, eten met hun gezin, ze gaan slapen. En de volgende dag herhalen ze dat weer. Voor mij werkte dat dus blijkbaar niet zo, maar ik ging er ook over nadenken; “waarom werkt dit voor anderen wel? Is dat nou waar je echt in de kern blij van wordt? Is dit hoe we de wereld willen inrichten?” - Sarah

Wat is ‘normaal’? Vorige week mocht ik Sarah interviewen voor haar podcast, het onderwerp waar we over spraken was ADD. We hadden het over stickertjes en over het gevoel dat je ‘dom’ bent als je anders bent. We hadden het oer haar reis: over hoe ze van alles afscheid moest nemen, en dan vooral van haar overtuigingen van ‘hoe het hoort’, zodat ze opnieuw kon beginnen en een leven kon creëren dat past bij hoe ZIJ werkt. En ook over hoe ze haar belangrijkste boodschap, bewegen naar meer bewustzijn, nu met anderen deelt. Het is een heel relaxed gesprek geworden!

Wil je meer weten over Sarah en wat zij doet? Kijk eens op haar website of op haar instagram.

Share:

Laatste berichten

Interview met Eline | over jezelf zijn op werk

Aan de ene kant wil je jezelf zijn op werk, aan de andere kant wil je professioneel blijven. Maar waar ligt die grens eigenlijk? En is het niet zo dat je meer te brengen hebt op het moment dat je helemaal jezelf bent?

Over Bewust Leiderschap

Alleen constateren wat er mis is, is niet gevoeg. Willen we ook echt iets veranderen, dan hebben we bewust leiderschap nodig. In deze aflevering neem ik je mee naar de kern van mijn missie: meer bewust leiderschap in het bedrijfsleven. Maar wat is bewust leiderschap eigenlijk? En hoe kan jij dit meer integreren in je leven?

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: