Intuïtie bij het maken van lastige keuzes

"Een keuze hoeft niet perfect te zijn, perfectie bestaat niet. Maar de keuze die je maakt, de stap die je vooruit zet, leidt weer tot nieuwe mogelijkheden. Ook al stap je een keer mis, juist omdat je het gedaan hebt, krijg je weer een nieuw perspectief. Ik denk dat dat de grootste winst is die het maken van die stap oplevert." - Wendy
Intuïtie bij lastige keuzes

In deze aflevering spreek ik met Wendy, die 2 jaar geleden samen met haar man en twee kinderen naar België is verhuisd. Ze deden dat voor zijn baan en dat was best een lastige keuze, want Wendy is zelf ook best ambitieus en wil zelf ook graag blijven werken. Gelukkig vond ze al voor de definitieve verhuizing een baan bij de Belgische financiële toezichthouder en ondanks COVID begon het gezin zich langzaam te settelen. Totdat Arjen, haar man, een paar maanden geleden op een avond casual de vraag stelde: “lieverd, wat zou je ervan vinden om naar Boston te verhuizen?”

In deze aflevering heb ik het met Wendy over het maken van lastige keuzes, hoe je bij je eigen waarden blijft en hoe haar intuïtie en ratio reageerde op al deze veranderingen. Want wat heb je eigenlijk nodig om in het onbekende te springen? Durf je jouw intuïtie te volgen en is er voldoende vertrouwen dat je op je plek terecht komt?

Meer weten over Wendy? Volg haar hier op LinkedIn en Instagram. Het programma waar we het tijdens de podcast over hebben is het Empowervrouw programma, meer informatie vindt je hier!

Share:

Laatste berichten

verbinding met de natuur

Verbinding met jezelf en de natuur

De ultieme manier om te verbinden met jezelf en de natuur? Wij deden dat op een eiland midden op de Vinkeveense plassen; met elkaar, met de natuur (en de volle maan) en met een prachtig programma.

Drie breinen

Over echt bij jezelf blijven: hoe werkt het met jouw drie breinen?

We vinden het lastig om bij onszelf te blijven, omdat we leven in een maatschappij waarin externe validatie zo ontzettend belangrijk is geworden. En daar is op zich niets mis mee, als we maar niet vergeten dat we OOK nog een ervaring hebben in ons eigen lichaam. We horen zo vaak dat gevoelens minder belangrijk zijn dat argumenten. Maar gevoelens kunnen soms enorm belangrijk zijn, omdat ze invloed hebben op hoe jouw brein werkt en kleur geven aan jouw perceptie op de wereld. In deze aflevering vertel ik je precies hoe dit zit!

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: