Intuïtie bij het maken van lastige keuzes

"Een keuze hoeft niet perfect te zijn, perfectie bestaat niet. Maar de keuze die je maakt, de stap die je vooruit zet, leidt weer tot nieuwe mogelijkheden. Ook al stap je een keer mis, juist omdat je het gedaan hebt, krijg je weer een nieuw perspectief. Ik denk dat dat de grootste winst is die het maken van die stap oplevert." - Wendy
Intuïtie bij lastige keuzes

In deze aflevering spreek ik met Wendy, die 2 jaar geleden samen met haar man en twee kinderen naar België is verhuisd. Ze deden dat voor zijn baan en dat was best een lastige keuze, want Wendy is zelf ook best ambitieus en wil zelf ook graag blijven werken. Gelukkig vond ze al voor de definitieve verhuizing een baan bij de Belgische financiële toezichthouder en ondanks COVID begon het gezin zich langzaam te settelen. Totdat Arjen, haar man, een paar maanden geleden op een avond casual de vraag stelde: “lieverd, wat zou je ervan vinden om naar Boston te verhuizen?”

In deze aflevering heb ik het met Wendy over het maken van lastige keuzes, hoe je bij je eigen waarden blijft en hoe haar intuïtie en ratio reageerde op al deze veranderingen. Want wat heb je eigenlijk nodig om in het onbekende te springen? Durf je jouw intuïtie te volgen en is er voldoende vertrouwen dat je op je plek terecht komt?

Meer weten over Wendy? Volg haar hier op LinkedIn en Instagram. Het programma waar we het tijdens de podcast over hebben is het Empowervrouw programma, meer informatie vindt je hier!

Share:

Laatste berichten

Interview met Eline | over jezelf zijn op werk

Aan de ene kant wil je jezelf zijn op werk, aan de andere kant wil je professioneel blijven. Maar waar ligt die grens eigenlijk? En is het niet zo dat je meer te brengen hebt op het moment dat je helemaal jezelf bent?

Over Bewust Leiderschap

Alleen constateren wat er mis is, is niet gevoeg. Willen we ook echt iets veranderen, dan hebben we bewust leiderschap nodig. In deze aflevering neem ik je mee naar de kern van mijn missie: meer bewust leiderschap in het bedrijfsleven. Maar wat is bewust leiderschap eigenlijk? En hoe kan jij dit meer integreren in je leven?

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: