Over echt bij jezelf blijven: hoe werkt het met jouw drie breinen?

We vinden het lastig om bij onszelf te blijven, omdat we leven in een maatschappij waarin externe validatie zo ontzettend belangrijk is geworden. En daar is op zich niets mis mee, als we maar niet vergeten dat we OOK nog een ervaring hebben in ons eigen lichaam. We horen zo vaak dat gevoelens minder belangrijk zijn dat argumenten. Maar gevoelens kunnen soms enorm belangrijk zijn, omdat ze invloed hebben op hoe jouw brein werkt en kleur geven aan jouw perceptie op de wereld. In deze aflevering vertel ik je precies hoe dit zit!
Drie breinen

In deze aflevering neem ik je mee hoe ik omga met mijn intuïtie op werk, hoe moeilijk dat soms is, zeker als er geen rationele argumenten te bekennen zijn. Want soms voelen we allemaal wel dingen aan, maar durven we er ook naar te handelen?

Maar voordat ik vertel hoe ik mijn casus heb opgelost neem ik je mee in de drie breinen die je hebt in je lichaam, en hoe dat vanuit de wetenschap precies werkt. En wat intuïtie eigenlijk is als je er op die manier naar kijkt.

Share:

Laatste berichten

Interview met Eline | over jezelf zijn op werk

Aan de ene kant wil je jezelf zijn op werk, aan de andere kant wil je professioneel blijven. Maar waar ligt die grens eigenlijk? En is het niet zo dat je meer te brengen hebt op het moment dat je helemaal jezelf bent?

Over Bewust Leiderschap

Alleen constateren wat er mis is, is niet gevoeg. Willen we ook echt iets veranderen, dan hebben we bewust leiderschap nodig. In deze aflevering neem ik je mee naar de kern van mijn missie: meer bewust leiderschap in het bedrijfsleven. Maar wat is bewust leiderschap eigenlijk? En hoe kan jij dit meer integreren in je leven?

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: