Interview met Eline | over jezelf zijn op werk

Aan de ene kant wil je jezelf zijn op werk, aan de andere kant wil je professioneel blijven. Maar waar ligt die grens eigenlijk? En is het niet zo dat je meer te brengen hebt op het moment dat je helemaal jezelf bent?

In deze nieuwe aflevering praat ik met Eline over jezelf zijn op werk. Ze vertelt onder andere over de tijd dat ze in Duitsland werkte, een periode waarin ze, zoals ze zelf zegt, juist niet zichzelf was. Hierover zegt ze: “Op het moment dat ik daar iets relaxter was geweest, me iets minder had aangepast, was ik waarschijnlijk ook effectiever geweest in mijn werk. Juist nu ik mezelf accepteer zoals ik ben en authentiek durf te zijn, ook op werk, groei ik veel meer als mens, zijn de connecties die ik opbouw nog waardevoller en voeg ik – denk ik – een stuk meer waarde toe.”

Luister m nu:

Share:

Laatste berichten

Over Bewust Leiderschap

Alleen constateren wat er mis is, is niet gevoeg. Willen we ook echt iets veranderen, dan hebben we bewust leiderschap nodig. In deze aflevering neem ik je mee naar de kern van mijn missie: meer bewust leiderschap in het bedrijfsleven. Maar wat is bewust leiderschap eigenlijk? En hoe kan jij dit meer integreren in je leven?

verbinding met de natuur

Verbinding met jezelf en de natuur

De ultieme manier om te verbinden met jezelf en de natuur? Wij deden dat op een eiland midden op de Vinkeveense plassen; met elkaar, met de natuur (en de volle maan) en met een prachtig programma.

Een keer meepraten in de podcast?

Laat hier je gegevens achter: